Wat is belangrijk

Welkom bij mediation in Eindhoven. Dat is de Tall Mans Phone in tegenstelling tot haar fascinerende woeste aard en perfectionisme!

Zoals veel positief ingestelde mensen, ben ik gegroeid om mijn motieven te twijfelen en mijn energie te veranderen, met de hulp van voor mezelf te bemiddelen, ben ik in staat om te ontdekken wat belangrijk is en wat niet. Een van de voorwaarden waarbij ik kan helpen, is wanneer je in staat bent om te reflecteren op jezelf en te ontdekken wat je werkelijk probeert te bereiken of te doen. Dit moet je doen zodat je niet verdwaalt in de "emotionele" draai van je (conflict) of voortijdig de handdoek in de ring gooit. Als ik je met deze gronden kan helpen, kun je het conflict objectief zien, met kennis reageren en er doorheen gaan. Het is niet alleen een geweldige manier om elk potentieel conflict in je leven te verwijderen, maar je bent ook in staat om een ​​grotere emotionele voeding te ervaren.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat bemiddeling een hulpmiddel is, en als het lukraak wordt gebruikt, kan het een verwoestend wapen zijn en elke relatie in het proces vernietigen. Het is daarom mijn overtuiging en waarde dat als je een betere bemiddelaar wilt zijn, dan oefenen om er een te zijn. Mediation Eindhoven

Mediation Eindhoven

Laten we eens kijken naar bemiddeling voor culturele integratie, we leven allemaal in geglobaliseerde samenlevingen. Wat dit betekent, betekent ten eerste dat de behoeften van velen de behoeften van slechts één persoon moeten worden. In onze cultuur zijn onze individuele behoeften misschien niet genoeg of belangrijker of urgenter dan de behoeften van een ander (zie Het bronveld van NLP voor verdere uitleg). Dit betekent dat als we conflicten in onze cultuur proberen te verminderen, we er alleen in kunnen slagen ons conflict te verminderen door te bemiddelen. Het doel van bemiddeling is niet het elimineren van conflicten, het elimineren van conflicten is een bijproduct van succesvol bemiddelen. Ik bemiddel graag om sociale harmonie en sociale/culturele integratie te bereiken.

Ik ken bijvoorbeeld een persoon die zelfzuchtig in het uitgedaagde geografische gebied leeft, hier en daar makers en minder makers creëert, verwikkeld raakt in enorme hoeveelheden geschillen en conflicten over rassendiscriminatie en gevolgen heeft voor het algemene welzijn van de gemeenschap, al snel krijgt hij een sluwe en sluwe glimlach op zijn gezicht, en voor je het weet is hij terug naar zijn kinderachtige trucjes om andere etnische groepen de schuld te geven van zijn eigen ellende. Hij is het slachtoffer geworden van onze cultuur en samenleving in het algemeen, hij is het slachtoffer geworden van zijn cultuur en menselijkheid in het algemeen, en dus medeleven en respect onwaardig. Hij sluit zijn geest af voor de capaciteiten van uitzonderlijke individuen die worden gezien als spirituele leiders en die een standpunt innemen om hun overtuigingen te kennen en zich eraan te houden. Hij heeft zijn hart gesloten voor de kracht van zijn ziel om van binnenuit naar voren te komen om de zinloze onschuld en disfunctie van de wereld te helpen genezen. Hij heeft die deur zelfs voor zichzelf gesloten.