Massage Therapie

 

Gezondheid

Massage Therapie

Massage als een vorm van therapeutische of energetische therapie is een systeem dat gebaseerd is op het idee van het verband in de uitwisseling van materie (seda) en energie (chakra’s). Neem een massage op in de routine om de subtiele energieën in evenwicht te brengen en het immuunsysteem te versterken. Het wordt vaak gezien als een middel om het algehele welzijn van een individu te verbeteren. Maar eigenlijk is een andere reden om massage te doen het bieden van comfort aan de fysieke en mentale toestand van een persoon en zijn of haar omgeving. Massage als systeem brengt alle delen van het menselijk lichaam in de juiste toestand, terwijl het ook het systeem van een persoon zuivert. Massage is een van de schakels voor het volledig geëngageerde Zelf.

Massage stemt de behoeften van de persoon af op de juiste externe bron van energie. Een mens heeft een bepaalde behoefte waaraan zijn lichaam meestal zelf kan voldoen. De behoeften verschillen echter van persoon tot persoon en van lichaam tot lichaam. Zo hebben sommigen veel druk nodig, en anderen juist veel ontspanning. Ook hebben sommigen behoefte aan KIJKEN, en sommigen aan SAMENzijn. Alle bijkomende behoeften die in je opkomen die kunnen worden opgenomen tijdens de massage massage proces.

Iemand die geniet en baat heeft bij een regelmatige massage komt meestal glimlachend, blij, met hernieuwde energie en gelukkig uit het proces. Hij of zij doet veel suggesties aan de verpleegkundigen of artsen die baat zullen hebben bij een regelmatige massage. Een regelmatige massage is van fundamenteel belang voor het algehele welzijn van een persoon. Dit komt een persoon op zijn beurt geestelijk en lichamelijk ten goede. Het is een opmerkelijke manier om zijn of haar staat van welzijn te verbeteren. Dus een regelmatige massage is niet alleen goed voor de andere persoon, maar ook voor jou.

Op het gebied van energetische therapieën is bewezen dat massagetherapie bij ons past, afhankelijk van onze fysieke, emotionele en biologische behoeften. En om deze reden is het ook een betrouwbare bron voor de verbetering van onze fysieke en emotionele groei. Onze geest en ons lichaam zijn met elkaar verbonden. Elke stimulatie, massagetherapie, elke vorm van lichamelijke behandeling zorgt ervoor dat iemands geest en lichaam tot rust komen en zich beter gaan voelen. Dit komt omdat ons lichaam reageert met een grotere mate van ontspanning, kalmte en verbeterde spanningsbeheersing. Een massage kan helpen om een gevoel van evenwicht in iemands leven te brengen. Dit is natuurlijk voor een persoon, aangezien elke vorm van massage, een persoon meer of minder gevoelig en in balans laat komen.

Het proces van fysieke en emotionele genezing en groei gaat via een gestage stroom van energie – een massage is een universele energietherapie. Iedereen vormt en ontwikkelt zich door de energie die komt door de verbinding van spieren en weefsel, of huid en weefsel. Een persoon die zich beter voelt aan de andere kant van een ruzie of een persoon die zich beter voelt na een veelbelovende massage sessie.

Het is belangrijk te weten dat het lichaam of uw lichaam de druk voelt wanneer die wordt toegepast. Dus massagetherapie moedigt ook aan om de spanningen los te laten. Ook beïnvloedt massage de spieren rond de longen, het hart en de bloedsomloop. Dit is de manier om evenwicht te bereiken en jezelf kalm en ontspannen te houden, en in harmonie met de systemen van je lichaam, wat belangrijk is voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid en voor een holistisch welzijn.

Massagetherapeuten kunnen:

o Een faculteit van je onderrug en schouder milt, aan de achterkant van de nek en het gezicht controleren.

o Verlichting geven bij luchtweginfecties.

o Helpen de passage van�amusvocht te maken en de passage van schrikinjecties of allergische reacties in ons lichaam te vertragen.

o Zorgen voor massage en mobiliteit van het arsenaal, wat een hartaanval zou kunnen zijn.

o Helpen het carpaal tunnel syndroom (stijfheid van de hand) onder controle te houden.

o Verlichting geven bij artritische pijn van handen en voeten.

o Helpen bij het scheuren van pezen.

o Helpen bij het onder controle houden van infecties aan rug- en kniegewrichten.

o Helpen bij de doorbloeding van de voeten.

o Helpt overmatig zweten van de voeten onder controle te houden door extra vocht te transporteren, zelfs wanneer de voet in extreme bewegingsvrijheid is.

o Verlichting bieden bij zwaarlijvigheid, kortheid van de voet en enkels.

o Verlichting bieden bij gespannen en beknelde spieren in de voeten.

o Doe voet- of enkeloefeningen om de voetspieren te versterken

o Geef verlichting bij hiel- en gewrichtspijn.

o Gifstoffen uitademen die vocht in het lichaam veroorzaken

o De doorgang van amus of circulatie efficiënter maken.

o De mentale gezondheid van een persoon verbeteren.

o Het resultaat van acupunctuurbehandelingen verbeteren

Massagetherapie is een manier om alle pijnen weg te nemen en alle ondersteunde en ondersteunde spieren te versterken die aan de basis zouden kunnen liggen van uw spierproblemen. Dit betekent dat je een evenwicht bereikt tussen zachtheid en de verstoring die je lichaam ervaart en een versterking van een nieuwe status om stabiel en in balans te gaan.

Lees meer:

Cryotherapie Breda 

Cryo Boost Breda 

Sportmassage Breda