Hoe krijg je een goede nachtrust

zwanger in bed. - zwangerschap stockfoto's en -beelden

Het lijkt er altijd op dat de matras het minst besproken onderwerp is tijdens de zwangerschap. Vanaf de eerste maanden maken vrouwen zich zorgen over hun gewicht en omvang, en de slechte kwaliteit van het matras wordt door bijna iedereen genoemd. Van reclamespotjes die we zien tot de fabrikanten en verkopers van de matrassen die zeggen dat je echt een dik matras nodig hebt en dat je op je rug moet slapen om de meeste steun te krijgen. Dat is nog maar het begin van het verhaal. De huiduitslag groeit met de baby mee! Ahh de gevreesde tweeling tonk! We moeten opschieten zodat we allemaal een goede nachtrust krijgen! Dus wat doet dit met de Schouder, plaatsen, behandelingen, benodigdheden? Een bestaande schoudertas volstaat niet, evenmin als een schouderkussen. We hebben een lichtgewicht, voorgevormd kussen nodig dat de druk van de schouders haalt. Ook een kussen tussen de knieën zal helpen om de baby te laten rusten. Een goede nachtrust is niet compleet zonder een kussen met een waterafstotende kern. Ook blinddoeken of een soortgelijk apparaat dat kan worden opgevouwen om te worden gedragen, is geweldig voor vermoeide en vermoeide benen.

Waar komt dan het oude idee vandaan om met een kussen te slapen? Er zijn vele antwoorden op deze vraag. Eén antwoord is ontleend aan het "oude gezegde", maar ik geef de voorkeur aan een plaatselijk antwoord. U denkt misschien niet dat een kussen ouderwets is, maar wist u dat als u reist, bijvoorbeeld naar New York of Chicago, u tijd in bed doorbrengt met iemand die een kussen draagt? Dus als u op zakenreis bent, zou het erg handig zijn om een contouremmer of reisonderstel te gebruiken.Met de juiste zit- en hoogte-instellingen is het mogelijk om de meest comfortabele slaap te krijgen die mogelijk is.

Het is ook heel belangrijk om niet te slapen in een houding die druk uitoefent op uw wervelkolom. Wist u dat een slechte houding ervoor kan zorgen dat u twee keer zo lang bent als uw lengte? Een ander belangrijk punt is dat slapen met een kussen helpt om een betere houding te ondersteunen. Door de hoek van het hoofd en de nek is het gemakkelijk om het kussen zo aan te passen of in te stellen dat er geen overmatige druk op het hoofd en de nek ontstaat. Slapen met een kussen tussen de benen helpt om de wervelkolom recht te maken en een uitpuilend, of "S"-vormig, bekken te verminderen.

Kussens zijn er ook in alle soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van uw kussen, zijn er ook verschillende lengte-, breedte- en comfortmaten beschikbaar. Onsite kussens zijn overal verkrijgbaar en handig voor wie vaak reist. Online heeft u ook de luxe om één, twee of meer kussens te bestellen die aan uw eigen behoeften voldoen. Veel van deze onsite kussens zijn zelfs voorzien van een verwarmd gel-oppervlak dat zorgt voor een comfortabeler kussengevoel.

Het is ook verstandig om te kijken of de kussens een verstelbare band hebben. Te veel of te weinig van een band kan leiden tot de zak om uit balans te zijn waardoor de zak te dippen in het bekken of de benen en resulteren in een ongemakkelijke pasvorm; en Zzzzz… zzzzz…

Het Internet is een groot gebied om dit soort tassen te vinden, maar als u mij vertrouwt en gelooft, moet u weten dat er een paar goede fabrikanten zijn.